online programma

7 te voeren gesprekken bij het openen van een relatie

Ben je klaar om je relatie te verdiepen en te ontdekken hoe je samen in verbinding open kan en wil zijn? Leg in 3 weken een stevige basis voor je open relatie.

Je hebt net een nieuwe open relatie, of je wil het graag onderzoeken met je partner. In een relatie kan het zijn dat verlangens veranderen, vooral als dat de dynamiek van de relatie verandert. Dat brengt zijn eigen uitdagingen met zich mee.. dat kan voor verwarring of onzekerheid zorgen.

Communicatie is key. Dat weet je al. Je weet dat je gesprekken moet voeren met je partner, maar het is lastig om er altijd echt de ruimte voor te vinden. Het is ook onwijs spannend en kwetsbaar om het over relaties en verlangens te hebben. Je wil het ook niet te zwaar maken allemaal. Plus, waar moet je het nu allemaal over hebben?

Gebaseerd op eigen ervaring en vele literatuur uit het veld van non-monogamie, heb ik de belangrijkste thema’s voor je verzameld.

Dit programma laat je ervaren dat communicatie helemaal niet zwaar of ingewikkeld hoeft te zijn. Creëer met hulp van dit programma een fijne en veilige setting om samen deze onderwerpen te onderzoeken en verkennen!

Voor wie?

Voor iedereen die een relatie wil openen of al in een open of polyamoreuze relatie zit. Je wil graag gesprekken aangaan met je partner(s) rondom de thematiek van open relaties of polyamorie.

Je leert…

Dit krijg je in het programma

Je ontvangt een serie mails met verschillende opdrachten en video’s. Twee keer per week krijg je instructies met een onderwerp om het samen over te hebben. Creër samen een intiem moment om deze gesprekken te voeren. Het kan natuurlijk gebeuren dat de gesprekken emoties oproepen. Daarom is het fijn om erna samen nog iets fijns te doen.

De ervaring van...

Ben jij klaar voor goede gesprekken?

Nu voor maar 60.- voor de hele reeks!

Leg in 3 weken een stevige basis voor je open relatie
Ben jij klaar voor goede gesprekken?

Nu voor maar 60.- voor de hele reeks!

gratis check

Check je ENM Open Relating Skills

Ontdek in 5-10 minuten waar je groeipotentie binnen ENM relaties ligt.