Aanbod

ontdek de wondere wereld van de non-monogamie, open relaties en polyamorie

Blijf in verbinding met jezelf en elkaar, bij het navigeren in het openen of veranderen van relatie(s). De programma’s en sessies zijn zowel interessant voor als je nieuw bent met met non-monogamie als voor gevorderde individuen en relaties.

programma’s & sessies

Ga het avontuur aan en breng meer vrijheid en verbinding in je relatie(s)

Bij het openen van een relatie Online programma
120 min sessie
voor individuen of stellen
3 maanden programma startdatum 3 juni

Er zijn 20 plekken in de zomergroep vol=vol

Als aanvulling op deze programma’s, kun je ook kiezen voor één-op-één coaching en relatietherapie.

Amsterdam of online

Individuele coaching en relatietherapie

In een relatie komen we soms voor uitdagingen te staan, vooral als de dynamiek van een relatie verandert. Dit kan voor onrust, verwarring en onzekerheid zorgen. Als relatietherapeut help ik je navigeren bij het in verbinding openen of veranderen van je relatie(s).

WAT KAN IK voor je betekenen?

Plan een gratis 20 minuten kennismakingsgesprek

Weet je niet zeker wat bij je past? Of ben je benieuwd naar een van de programma’s of sessies? Laten we bellen en dan kijken we samen of ik je kan helpen bij het navigeren van je relatie(s).

Reviews

Ervaringen van mijn klanten

FAQ

De meestgestelde vragen verzameld

For now unfortunately not. Currently the programs will only be developed in Dutch. In case you really want to join a program, feel free to schedule a call and then we can see what I can do for you.

For single sessions and partner sessions, English is no problem!

Zelf alles uitzoeken rondom relaties en innerlijk werk, is heel lastig en niet altijd mogelijk. Er is onwijs veel over te lezen en te weten, maar er echt mee werken is een ander verhaal. Je eigen spiegel zijn, werkt niet altijd. Een derde neutrale persoon kan je veel inzicht geven.

Door met intentie en aandacht een proces aan te gaan, creëer je de grootste beweging. Het echt ervaren heeft een grote impact. Investeren in je relatie gaat je in de toekomst hoe dan ook heel veel geven. Of dit het nu waard is, blijft een afweging die je zelf mag maken.

Weet je het nog niet zeker? Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek.

Bij elk programma of sessies, krijg je opdrachten mee om thuis zelf mee aan de slag te gaan.

Als je al andere trajecten of programma’s volgt, is het wel goed om jezelf af te vragen of je hier nu genoeg ruimte voor hebt.

Het is zeker niet zo dat je aan de thuisopdrachten meerdere uren per dag kwijt bent. De opdrachten zijn veelal flexibel tussendoor te plannen.

Reken maar dat het je op termijn veel tijd en energie gaat geven als daardoor je relatie weer flowt ;).

Jazeker dat kan. De hoeveelheid partneropdrachten zal per programma verschillen. We kunnen, indien nodig, per geval kijken hoe dit voor jou alsnog waardevol is. Als je een programma individueel wil volgen, geef het dan vooraf aan in de intake.

Jazeker, dat kan. Ik werk zowel met individuen, als met stellen en polycules. Als je bijvoorbeeld wil reflecteren op een vorige relatie of de thematiek rondom open relaties met jezelf wil onderzoeken, dan ben je van harte welkom.

Een coaching of therapie traject wordt altijd op maat gemaakt op basis van jouw behoeften. Neem contact met me op, en dan kijken we samen wat bij jou past.

Jazeker. In een monogame relatie is het net zo belangrijk om goede relatie skills te ontwikkelen. De methode die wordt gebruikt, raakt thema’s aan die interessant en waardevol zijn in elke relatievorm.

Je behoud toegang tot 6 maanden na afloop van het programma. Q&A’s worden achteraf gepubliceerd zodat je ze nog terug kan kijken. Om het meeste uit een groepsprogramma te halen, is het wel echt aan te raden bij de groepssessies aanwezig te zijn en in de aangeboden snelheid mee te lopen.

gratis check

Check je ENM Open Relating Skills

Ontdek in 5-10 minuten waar je groeipotentie binnen ENM relaties ligt.