3 maanden programma

open foundations

Ben je klaar om de grenzen van je relatie te verkennen? Verlang je naar meer diepgang, speelsheid en vrijheid in je liefdesleven? Vorm in 3 maanden het fundament en leer de succesfactoren om jouw ENM (ethische non-monogame) relatie te laten slagen.

Een relatiestructuur veranderen kost tijd en aandacht. Het dwingt je om bepaalde dingen in jezelf en in je relatie aan te kijken. En dit is niet altijd makkelijk. Dit programma biedt een allesomvattende aanpak om te helpen navigeren bij het in verbinding openen of veranderen van je ENM relatie. Om zo uiteindelijk met een verdiepende verbinding, speelsheid en vrijheid je relatie te openen en met vertrouwen de toekomst in te gaan.

Gebaseerd op het Open Relating Framework. Een methode gebaseerd op ACT en IBCT. Met kennis van o.a. ENM, hechtingstheorie en NVC.

Voor wie?

Voor iedereen die een relatie wil openen, of voor stellen/polycules die in een relatietransitie zitten. Je hebt behoefte aan ruimte maken om je relatie te onderzoeken en verdiepen. Je bent klaar voor een stukje zelfreflectie en groei die je graag mee terug brengt in de relatie. Je vind de verandering misschien spannend, en daarom gebeurt er nu niet zo veel. Jullie zijn klaar om de nieuwe stappen te onderzoeken in dit avontuur.

Je leert...

Dit krijg je tijdens het programma

Ga samen met gelijkgestemden het avontuur aan van het verkennen en verdiepen van de basis rondom een open relatie. Het programma van de Open Foundations bestaat uit 3 fasen waar je samen met je partner(s) mee aan de slag gaat. Het bevat Q&A’s waar we met elkaar en van elkaar leren, en afhankelijk van je pakket individuele en partnersessies om thema’s die extra aandacht vragen de aandacht te geven die het verdient.

Dit krijg je er als bonus bij!

Kies je pakket

Als aanvulling kan je extra persoonlijke begeleiding krijgen in de vorm van coaching / therapie sessies.

open Foundations

Vorm in 3 maanden het fundament en leer de succesfactoren om jouw ENM relatie te laten slagen.

€600.-

(incl btw)

open plus support

+315.-*

(incl btw)

all in support

+945.-*

(incl btw)

*Wil je het programma met meer dan 2 personen volgen?
Dan gelden er andere prijzen. Neem dan even contact met me op.

Ervaringen

Dit programma loopt nu voor de eerste keer, er zijn dus nog geen reviews van het programma zelf.. wel deel ik deze ervaringen graag met je:

Onderdelen van het Open Foundations programma

Het programma doorloop je in 3 maanden en bestaat uit 6 modules en maandelijkse Q&A’s. Afhankelijk van welk pakket je kiest, krijg je er  1 partner sessie, en ieder een 1-op-1 sessie of een maandelijkse sessie bij. Tussen de modules in, krijg je genoeg tijd om er zelf mee aan de slag te gaan. 

aanmelden voorjaarsgroep

Ben jij klaar voor het liefdesavontuur?

Meld je dan nu aan voor het Open Foundations programma of plan een kennismaking en dan kijken we samen of het iets voor jullie is en welk pakket bij je past.
De zomergroep start 3 juni

Veelgestelde vragen

For now unfortunately not. Currently the programs will only be developed in Dutch. In case you really want to join a program, feel free to schedule a call and then we can see what I can do for you.

For single sessions and partner sessions, English is no problem!

Zelf alles uitzoeken rondom relaties en innerlijk werk, is heel lastig en niet altijd mogelijk. Er is onwijs veel over te lezen en te weten, maar er echt mee werken is een ander verhaal. Je eigen spiegel zijn, werkt niet altijd. Een derde neutrale persoon kan je veel inzicht geven.

Door met intentie en aandacht een proces aan te gaan, creëer je de grootste beweging. Het echt ervaren heeft een grote impact. Investeren in je relatie gaat je in de toekomst hoe dan ook heel veel geven. Of dit het nu waard is, blijft een afweging die je zelf mag maken.

Weet je het nog niet zeker? Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek.

Bij elk programma of sessies, krijg je opdrachten mee om thuis zelf mee aan de slag te gaan.

Als je al andere trajecten of programma’s volgt, is het wel goed om jezelf af te vragen of je hier nu genoeg ruimte voor hebt.

Het is zeker niet zo dat je aan de thuisopdrachten meerdere uren per dag kwijt bent. De opdrachten zijn veelal flexibel tussendoor te plannen.

Reken maar dat het je op termijn veel tijd en energie gaat geven als daardoor je relatie weer flowt ;).

Jazeker dat kan. De hoeveelheid partneropdrachten zal per programma verschillen. We kunnen, indien nodig, per geval kijken hoe dit voor jou alsnog waardevol is. Als je een programma individueel wil volgen, geef het dan vooraf aan in de intake.

Jazeker, dat kan. Ik werk zowel met individuen, als met stellen en polycules. Als je bijvoorbeeld wil reflecteren op een vorige relatie of de thematiek rondom open relaties met jezelf wil onderzoeken, dan ben je van harte welkom.

Een coaching of therapie traject wordt altijd op maat gemaakt op basis van jouw behoeften. Neem contact met me op, en dan kijken we samen wat bij jou past.

Jazeker. In een monogame relatie is het net zo belangrijk om goede relatie skills te ontwikkelen. De methode die wordt gebruikt, raakt thema’s aan die interessant en waardevol zijn in elke relatievorm.

Je behoud toegang tot 6 maanden na afloop van het programma. Q&A’s worden achteraf gepubliceerd zodat je ze nog terug kan kijken. Om het meeste uit een groepsprogramma te halen, is het wel echt aan te raden bij de groepssessies aanwezig te zijn en in de aangeboden snelheid mee te lopen.

open foundations voorjaarsgroep

Plan nu een 1-op-1 gesprek om samen te ontdekken of de Open Foundations iets voor jullie is.

20 plekken beschikbaar vol=vol!
De zomergroep start 3 juni

open foundations

Inschrijving programma

Schrijf je in voor het programma Open Foundations.

Wanneer er plaats is in de groep, nodigen we je uit voor een intakegesprek van 20 minuten. Als je na dit intakegesprek besluit om mee te doen, dan ontvang je een bevestiging en factuur. Op dat moment gelden de annuleringsvoorwaarden.

Binnen uiterlijk 2 werkdagen nemen we contact met je op!

gratis check

Check je ENM Open Relating Skills

Ontdek in 5-10 minuten waar je groeipotentie binnen ENM relaties ligt.